Odaberite jezik

HR / EN

  KROKO INTERNATIONAL d.o.o.

  ZAŠTO KROKO

  Kroko International je obiteljska tvrtka utemeljena 1961. Godine. Nakon osnivanja, tvrtka se bavila ručnom izradom kožnih proizvoda i modnih dodataka. Već od samog početka bila je prepoznatljiva po visoko kvalitetnim proizvodima i projektima po narudžbi.

  Početkom 2001. Godine, tvrtka je počela razvijati nove borbene odore za potrebe oružanih snaga RH. Prateći svjetske trendove, ideja je bila proizvesti prepoznatljivu odoru u digitalnom uzorku, koja će pružati konfort pri nošenju, izvrsnu prikrivenost te biti izrađena od najkvalitetnijih modernih materijala koji imaju posebne karakteristike. Tako su inžinjeri prilagodili geografski oblik RH te ga implementirali u maskirni digitalni dizajn odore, te tako stvorili digitalni pustinjski uzorak za potrebe oružanih snaga u mirovnim misijama. Nakon što je pustinjski uzorak testiran i prihvaćen, razvijena je urbana i zelena verzija.

  Danas tvrtka ima gotovo 19 godina iskustva u proizvodnji i prodaji vojno policijske opreme, te snabdijevanja Ministarstva Obrane, Unutarnjih poslova, Pravosuđa i ostalih državnih institucija. Kvaliteta proizvoda je prepoznata i izvan granica RH, te tvrtka svoje proizvode i usluge izvozi u Njemaču, Švicarsu, Kuwait, Saudijsku Arabiju, Crnu Goru, Kosovo, Južnoafričku Republiku i drugdje. Jedna četvrtina Hrvatskih oružanih snaga je već opremljena sa novom odorom, te su izvješća i povratne informacije sa terena i više nego dobre. Naravno, nastavlja se razvoj u svim poljima, te je tvrtka bez sumnje izrasla u vodećeg regionalnog dobavljača u području vojno policijske opreme.

  KROKO International d.o.o. je specijalizirani hrvatski proizvođač i distributer vojne i policijske opreme, te specijalističke opreme za posebne namjene. Posebne rezultate tvrtka postize na polju razvoja nove vojne i policijske opreme uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i primjenu suvremene tehnologije. Do danas je vlastitim resursima razvila više od 150 proizvoda. Proizvodima iz proizvodnog programa tvrtke KROKO International opremaju se pripadnici Oružanih snaga RH kao i Hrvatska policija. U suradnji s inozemnim partnerima tvtrka KROKO International proizvodi određeni asortiman proizvoda kojim se opremaju određeni pripadnici inozemnih policijskih i vojnih snaga prijateljskih zemalja. Tvrtka zastupa preko 20 renomiranih svjetskih proizvođača vojne i policijske opreme.